Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Προσπάθεια έκδοσης απεργοσπαστικών φύλλων

newspapers.jpg
Η προσφυγή, που κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες κάποιων από τις κυριακάτικες εφημερίδες της Αθήνας, στο Πρωτοδικείο, δεν ήταν το μόνο μέτρο που πήρε η εργοδοσία κατά της απεργίας των δημοσιογράφων που βρίσκεται σε εξέλιξη. …»

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αθήνα, στην έδρα κάποιων από τα “βαριά χαρτιά” της Κυριακάτικης ενημέρωσης, έγιναν προσπάθειες έκδοσης απεργοσπαστικών φύλλων.

Ως τώρα δεν υπάρχει απόφαση του δικαστηρίου για την απεργία που έχει κηρύξει το διασωματειακό όργανο (με τη συμμετοχή της ΠΟΕΣΥ, για τους δημοσιογράφους), όμως πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ασκήθηκαν πιέσεις για να δουλέψουν κάποιοι από τους δημοσιογράφους και να βγουν τα φύλλα.

Πιέσεις ασκήθηκαν και στη Βόρειο Ελλάδα, χωρίς, ως αυτήν την ώρα (19.15 της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2013) να έχει καταφέρει κάτι η εργοδοσία.

Πάντως, από το πρωί, διάφοροι εκπρόσωποι μέσων ζητούσαν εξαιρέσεις για να μεταδώσουν απεργιακά δελτία, χωρίς να ικανοποιούνται με την ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ που μιλά για έκτακτα ολιγόλεπτα δελτία, ή την αναμετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου