Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Φεύγει ο Νούλης Χατζηδημητρίου, αναλαμβάνει ο Αλέκος Παπαδόπουλος τον Αγγελιοφόρο


Ανακοινώθηκε, πριν από λίγο, στους εργαζόμενους της εφημερίδας "Αγγελιοφόρος της Κυριακής" και του πόρταλ aggelioforos.gr, η... αλλαγή διευθυντή: Έληξε η συνεργασία με τον Τραϊανό Χατζηδημητρίου και τη διεύθυνση της εφημερίδας και του πόρταλ αναλαμβάνει ο >>>
Αλέκος Παπαδόπουλος.

Ο Αλ. Παπαδόπουλος δεν είναι άγνωστος στην Εκδοτική Βορείου Ελλάδος. Είχε θητεύσει και παλιότερα στη θέση του διευθυντή σύνταξης.

Η ανακοίνωση έγινε στους εργαζόμενους στην εφημερίδα, πριν από λίγο.

Να σημειωθεί ότι ο Τρ. Χατζηδημητρίου είχε διατελέσει διευθυντής σύνταξης και στην εφημερίδα Μακεδονία, της Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Αγγελιοφόρος έχει περάσει από σαράντα κύματα. Η ιδιοκτησία (οικογένεια Μπακατσέλου) αποφάσισε την αναστολή της καθημερινής έκδοσης και προχώρησε σε  σχέδιο εθελούσιας εξόδου εργαζομένων -και δημοσιογράφων. Είχε ζητήσει από την εταιρία Deloit τη σύνταξη επιχειρησιακού προγράμματος -το οποίο ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους πριν δύο μέρες- και έχει προσπαθήσει να πετύχει ανανέωση της μείωσης των αποδοχών των εργαζομένων, κατά 30%.

Στη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ, ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν και ο Αγγελιοφόρος και οι εξελίξεις στο μέσον. Στους εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα (πάνω από δύο μισθοί) και για τον λόγο αυτό το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ αποφάσισε να προχωρήσει σε 48ωρη απεργία την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου