Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αστυνομικοί προσήγαν δημοσιογράφο!

Το είδαμε κι αυτό! Αστυνομικοί προσήγαν, για διακρίβωση στοιχείων, δημοσιογράφο, μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ, ο οποίος κάλυπτε για την εφημερίδα του την υπόθεση των αναρχικών που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη! >>>

Ο συνάδελφος δημοσιογράφος κάλυπτε την προσαγωγή των συλληφθέντων για λογαριασμό της εφημερίδας του και, όταν αστυνομικός διαπίστωσε πως είχε στην κατοχή του φωτογραφική κάμερα, του ζήτησε να τον ακολουθήσει στο Τμήμα που βρίσκεται στα Δικαστήρια! Ο δημοσιογράφος του επέδειξε την ταυτότητα μέλους της ΕΣΗΕΜ-Θ, όμως ο αστυνομικός ήταν ανένδοτος! Μάλιστα, απείλησε τον δημοσιογράφο ότι θα τον συλλάβει με την αυτόφωρη διαδικασία!
Ο δημοσιογράφος ακολούθησε τον αστυνομικό στο τμήμα και, από εκεί, ειδοποίησε για το συμβάν, μέλη του δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ, καθώς και τον πρόεδρο της Ένωσης. Οι αστυνομικοί, όμως, απαίτησαν να σβήσει, από τη μνήμη της φωτογραφικής του μηχανής, ένα βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού, από την προσαγωγή των συλληφθέντων -κάτι που, τελικά, έγινε!
Μετά την -άνευ λόγου και αιτίας- ταλαιπωρία του και την αναγκαστική καταστροφή του δημοσιογραφικού υλικού, ο ρεπόρτερ επέστρεψε για να συνεχίσει τη δουλειά του στο Δικαστικό Μέγαρο.
______________________________________________________________________  
Από το www.salonicanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου