Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

57...

Από όσους ήρθαν και ψήφισαν, χθες, στις εκλογές της ΕΣΗΕΜ-Θ, 57 συνάδελφοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην παράταξή μας. Τους ευχαριστούμε. >>>


Μπορεί το νούμερο να δείχνει μικρό. Και είναι μικρό αν υπολογίσουμε όλους αυτούς που δε συμμετείχαν. Που, για τον έναν ή τον άλλον λόγο, έδειξαν ότι η διαδικασία δεν τους εκφράζει.
Υπάρχουν κάποιοι, ανάμεσά τους, που ήθελαν να συμμετάσχουν. Αλλά δεν ήταν δυνατό. Ακόμη και τα 40 ευρώ (που, ουσιαστικά, παραμένουν 105, αφού το υπόλοιπο ποσό αφαιρείται, αργότερα, από κάθε άλλο βοήθημα προς ανέργους) για τη συμμετοχή των ανέργων, φαντάζουν τεράστιο ποσό στις ημέρες που ζούμε.
Γιατί, συνάδελφοι, αυτό είναι το νούμερο ένα πρόβλημα του κλάδου -πλέον. Η ανεργία. Που γιγαντώθηκε μέσα στα δύο χρόνια τα οποία προηγήθηκαν. Που δεν ξέρουμε ως πού θα φθάσει, στα επόμενα δύο χρόνια όπου τις τύχες της Ένωσης θα ορίζει η ίδια πλειοψηφία.
Αυτό που μπορούμε να πούμε από την πλευρά μας, είναι ότι θα τιμήσουμε κάθε μία από τις 57 ψήφους που λάβαμε. Θα είμαστε παρόντες συνεχώς, σε όλα τα όργανα, με τους εκπροσώπους μας και, πρώτα από όλα, στο διοικητικό συμβούλιο. 
Επίσης, θα σας ενημερώνουμε για την πορεία των θεμάτων της Ένωσης, μέσα από αυτό το Blog, που δημιουργήθηκε με μεράκι από τους συναδέλφους, μέσα σε λίγες ώρες... Το blog της παράταξης θα συνεχίσει να υπάρχει και να δέχεται τις παρατηρήσεις και την κριτική σας. Όχι μόνον όσων συμμετείχαν στην προσπάθεια, ή και όσων τη στήριξαν, αλλά και όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, στο μέλλον.
Είμαστε εδώ, είμαστε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

Δ.Ι.Ασπροπούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου