Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΕΔΟΕΑΠ: συνεδριάζει εκτάκτως το Δ.Σ.


Ανατρέχοντας στις διατάξεις του Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση των μελών του μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν από την τελευταία γενική συνέλευση των μετόχων του στις 23 Ιουνίου στην Αθήνα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μοναδικό θέμα της
ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης «θα είναι η εκτίμηση της κατάστασης και η λήψη αποφάσεων με γνώμονα τη νομιμότητα και το συμφέρον του Οργανισμού». Ωστόσο, στην ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ δεν αναφέρεται ούτε ο τόπος, ούτε η ημερομηνία ούτε η ώρα διεξαγωγής της συνεδρίασης, η οποία, όπως είναι εύλογο, συγκεντρώνει αυξημένο ενδιαφέρον μετά τη θυελλώδη γενική συνέλευση του Σαββάτου.
Σημειώνεται ότι η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου, δέχθηκε προπηλακισμούς κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα, όταν ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να διεξαχθεί ψηφοφορία για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, καθώς, όπως είπε, τίθεται ζήτημα απαρτίας.
Αναλυτικότερα, η πλήρης ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ έχει ως εξής:
«Το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ μετά τις εξελίξεις και τα έκτροπα στη Γενική Συνέλευση της 23ης Ιουνίου, για τα οποία εκφράζει τη λύπη του καταδικάζοντας κάθε μορφής βία από όσους την άσκησαν, συνέρχεται σε έκτακτη συνεδρίαση σύμφωνα με τις Καταστατικές διατάξεις του Ταμείου.
»Η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Ελένη Σπανοπούλου συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ. με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκτίμηση της κατάστασης και τη λήψη   αποφάσεων, με γνώμονα τη νομιμότητα, το συμφέρον του Οργανισμού και των 20.000 ασφαλισμένων μελών του, τις οποίες και θα ανακοινώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου